streda 14. septembra 2011

Krásne farebná grilovaná zelenina

Tak viem, že už grilovanú zeleninu jednu na blogu mám ale musím ju veru dať ešte raz lebo to Vám je taká dobrota, že až. A zvlášť táto, lebo tam išli krásne domáce bio cherry paradajky, domáci bio cesnak, červená  šalotka z trhu, baklažán, cukina a pozor - hokkaido! Samozrejme soľ, bazalka a olivový olej. A pečiemeeee do zmäknutia všetkého a potom už iba ochkáme a tešíme sa, že sa z toho nepriberá:-) No, to bola taká dobrota, že nič iné som ani nepotrebovala. Teda ak si k tomu dáte trošku kozieho syra nič nepokazíte:-))Jednoducho sezóna je sezóna a tak sa tejto zeleninke voňavej od slnka nič nevyrovná.

4 komentáre:

  1. Přeju si, abych mohla cítit tu vůni opékající se zeleniny. Musí to být lahůdka! Ta grilovaná dýně mě dost zaujala, grilovala jsem všemožnou zeleninu, ale dýni ještě ne :) Děkuju za inspiraci!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kati, ako prva zavoni cibula a potom to voni vsetko. Hokkaido si obvykle peciem na papieri na pecenie nakrajane na mesiaciky. Potom ho posolim a polejem troskou olivoveho oleja, hrozne mi to chuti, vyskusaj:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super zeleninka... a to pečené hokkaido vyskúšam tiež :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. BenJ budem sa tesit, ak ti zachuti:-)

    OdpovedaťOdstrániť