Tak toto je recept, ktorý mám osvedčený a neviem kde som ho ani prvý krát čítala alebo jedla. Je to Talianska najklasickejšia bruschetta. A asi aj najchutnejšia. Výborné, letné, osviežujúce. A jednoduché!
Potrebujeme:
Taliansku ciabattu alebo sendvič
paradajky
cesnak
bazalku
parmezán
Opečieme si chlebík na olivovom oleji vymastenom plechu pod grilom v rúre. Poškrabkáme ho jemne cesnakom, poukladáme na neho sparené, ošúpané, nakrájané a vychladené paradajky zmiešané s čerstvou nakrájanou bazalkou. Posolíme a pokvapkáme olivovým olejom.
Potrebujeme:
Taliansku ciabattu alebo sendvič
paradajky
cesnak
bazalku
parmezán
Opečieme si chlebík na olivovom oleji vymastenom plechu pod grilom v rúre. Poškrabkáme ho jemne cesnakom, poukladáme na neho sparené, ošúpané, nakrájané a vychladené paradajky zmiešané s čerstvou nakrájanou bazalkou. Posolíme a pokvapkáme olivovým olejom.
Skvelee :) velmi pekne dakujem za recept.
OdpovedaťOdstrániťnie je za co, rada som pomohla:-))
OdpovedaťOdstrániť