nedeľa 23. októbra 2011
Lososový tatarák
Lososový tatarák je u našich hostí veľmi obľúbený, najmä v lete je to príjemná chuťovka na večer k vínku.
Potrebujeme:
3/4 kila lososa zbaveného kože
3 cibule najlepšie šalotka alebo biela cibuľa
kôpor
worchesterova omáčka, biele korenie
citrón, horčica
Lososa si nadrobno nakrájame, premiešame s najemno nakrájanou cibuľou a ostatnými ingredienciami. Musíte ochutnávať aby ste dosiahli Vám príjemnú chuť. Necháme odstáť, najlepšie do druhého dňa a podávame na opečenom toaste alebo chlebíku.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
I já bych chtěla být hostem :D Miluju tatarák jak klasický, tak z lososa, tohle je vážně úžasný :)
OdpovedaťOdstrániťóoooo tak toto by mne určite veľmi chutilo!!!! milujem surového lososa!!!
OdpovedaťOdstrániťMeg dakujem:-)) u nas je tiez oblubeny aj jeden aj druhy, ani si neviem vybrat, ktory mi viac chuti...
OdpovedaťOdstrániťóoo Ani, verim, ze toto by ti urcite chutilo, ved si nejaky sushi majster:-)))
OdpovedaťOdstrániť:-DDDD sushi majster:-DDDD ale coze....
OdpovedaťOdstrániťmnamky,to musi byt dobrota:)
OdpovedaťOdstrániťMati, ak sa nebojis suroveho lososa - velka dobrota! Odporucam:-))
OdpovedaťOdstrániť