nedeľa, 23. októbra 2011

Lososový tatarák


Lososový tatarák je u našich hostí veľmi obľúbený, najmä v lete je to príjemná chuťovka na večer k vínku.

Potrebujeme:
3/4 kila lososa zbaveného kože
3 cibule najlepšie šalotka alebo biela cibuľa
kôpor
worchesterova omáčka, biele korenie
citrón, horčica
Lososa si nadrobno nakrájame, premiešame s najemno nakrájanou cibuľou a ostatnými ingredienciami. Musíte ochutnávať aby ste dosiahli Vám príjemnú chuť. Necháme odstáť, najlepšie do druhého dňa a podávame na opečenom toaste alebo chlebíku.

7 komentárov:

  1. I já bych chtěla být hostem :D Miluju tatarák jak klasický, tak z lososa, tohle je vážně úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. óoooo tak toto by mne určite veľmi chutilo!!!! milujem surového lososa!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Meg dakujem:-)) u nas je tiez oblubeny aj jeden aj druhy, ani si neviem vybrat, ktory mi viac chuti...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. óoo Ani, verim, ze toto by ti urcite chutilo, ved si nejaky sushi majster:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :-DDDD sushi majster:-DDDD ale coze....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mati, ak sa nebojis suroveho lososa - velka dobrota! Odporucam:-))

    OdpovedaťOdstrániť