Tak som rozmýšľala čo zo zvyškom mojej paradajkovej omáčky a napadlo mi, že by som vyskúšala ďalší recept, ktorý bol pri nej v tom Apetíte. Aj deti majú radi lososa, síce iba čistého so zemiakovou kašou ale nevadí, aspoň pre seba si urobím dobrotu. Tak som utekala do obchodu a mrazeného lososa si kúpila. Musím povedať, že jedlo bolo fantastické aj keď....už nikdy nekúpim mrazeného lososa. Tá chuť oproti čerstvému to sa nedá porovnať! A to som kúpila takého fajnového! No aspoň som múdrejšia:-). Inak recept vrelo odporúčam, je super.
Potrebujeme :
1 dávku paradajkovej omáčky
4 filé z lososa
100 ml bieleho vína
olivový olej
soľ a korenie
Postup:
Nastriháme si štyri štvorce z papieru na pečenie a rozdelíme na nich paradajkovú omáčku. Navrch položíme lososa, zalejeme trochou bieleho vína, pokvapkáme olejom, posolíme, pokoreníme-ja som dala korenie 4 farieb-zabalíme do balíčka, položíme na plech a pečieme cca 15 minút na 180 st. Mňam!
Potrebujeme :
1 dávku paradajkovej omáčky
4 filé z lososa
100 ml bieleho vína
olivový olej
soľ a korenie
Postup:
Nastriháme si štyri štvorce z papieru na pečenie a rozdelíme na nich paradajkovú omáčku. Navrch položíme lososa, zalejeme trochou bieleho vína, pokvapkáme olejom, posolíme, pokoreníme-ja som dala korenie 4 farieb-zabalíme do balíčka, položíme na plech a pečieme cca 15 minút na 180 st. Mňam!
to musi byt vyyyborneeee,Lucka:)
OdpovedaťOdstrániťMati, vyborne a este zdrave a uplne dietne:-))
OdpovedaťOdstrániťhm, zaujímavá kombinácia...podnetné!
OdpovedaťOdstrániťDorka, dakujem:-))
OdpovedaťOdstrániťV papieri na pečenie som ešte neskúšala zapekať, vyskúšam.
OdpovedaťOdstrániťIvka, aj ja som to robila prvy krat:-)
OdpovedaťOdstrániťTiez som este rybu nepiekla v papieri...je na case to niekedy vyskusat ;o)
OdpovedaťOdstrániťMariannka, je to super, plech zostal cisty, nevytiekla ani kvapka a servirujes kazdemu pekne elegantne jeden balicek,vyskusaj:-)
OdpovedaťOdstrániťLucka lososa mame velmi radi. Uplne s tebou suhlasim, ze je markantny rozdiel medzi cerstvym a mrazenym lososom. Uz aj ja som sa poucila:) Receptik je zaujimavy.
OdpovedaťOdstrániťAdrika, dakujem:-)
OdpovedaťOdstrániť