pondelok 18. apríla 2011

Kuba torta

Rozhodla som sa, že si spravím receptár rôznych druhov tôrt a tak som googlila a hľadala niečo mňamózne a našla som aj takúto dobrotu. Okrem iného samozrejme. Všetko pekne po poriadku. Som tu nová a tieto technické záležitosti ešte nie sú moji kamaráti, tak sa snáď postupne dohodneme a tento môj novorodený blog časom nadobudne aj pôvabnejšiu tváričku. Zatiaľ iba takto.

Na tento druh torty sa dá samozrejme nájsť veeeľmi veľa receptov ale naviac sa mi pozdával ten z mimibazaru od Adriany B.. Len som banány rozdelila na polovičky lebo sa mi zdalo, že keď budú celé, bude ich tam priveľa. Urobila som ho aj dcére na oslavu narodenín a na rozdiel od tých cukrárenských tort, ktoré som jej vždy objednávala sa táto zjedla do posledného kúska.
Takto vyzerala bitka o ňu :-))

4 komentáre:

  1. Ahoj Lucka. Velmi sa tesim, ze rozsirujes rady slovenskych "foodblogerov". Vitaj medzi nami! Dakujem za tvoju navstevu u mna. Na oplatku som navstivla ja teba a musim konstatovat, ze som si dobre posmakla na tvojich dobrotkach. Lucka prajem ti, aby sa tvoj blog rozvijal do plnej krasy, vela inspirativnych napadov, stalych citatelov a sledovatelov. Nech nam to spolu dobre pecie a vari! Ada
    PS: potvrdzujem, ze torticka je vyborna. Krasne sa ti podarila. A dobre to vyzera aj s tymi polovickami bananov. Aj ja som ju uz robila. Od Adky B. z MMB su vsetky recepty vyborne. Ani jeden ma nikdy nesklamal. Papa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jaaj Adka, dakujem za uzasne slova, veeelmi ma potesili. Tak hor sa do varenia a pecenia! Budem ta sledovat:-))paa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj Lucia, chcela by som sa spýtať či by si mi nevedela poradiť ako zmeniť pomery surovín na 26 cm formu? inač skvelý blog a samé výborné recepty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simonka, ja ju robim do 26cm formy, nemusis nic menit:-) len piect.

      Odstrániť